Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Βιβλίο Ευχών Πειρατοναυτάκι

Ακομη ενα βιβλιο ευχων ηταν ετοιμο για το προηγουμενο Σαββατοκυριακο.Αυτην την φορα ηταν για βαφτιση αγοριου με θεμα τα πειρατοναυτακια και χρωματα το σιελ και λιγο το κοκκινο.









Σχόλια

  1. Νένα μου είναι υπέροχο!!!μου αρέσει πάρα πολυ ιδαιέτερα το εξώφυλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο!! Δε φαίνεται το μέγεθος καλά, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να προσθέσεις έναν κρίκο;; Παντως, πολύ καλή δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εμένα μου αρέσει πολύ! έχει ωραία χρώματα και ο πειρατής είναι γλύκα! το μόνο που ίσως λίγο δεν μου αρέσει είναι ο τρόπος που έβαλες το γκλιτερ στα γράμματα..θα προτιμούσα ή να περάσεις ολο τα γράμμα ή καθόλου,αλλά ειναι θέμα γούστου αυτό(εγώ δεν είμαι και πολύ φαν του γλίτερ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο Νένα μου !
    Μόνο μια μικρή ενστασούλα!θα συμφωνήσω με την ευδοκία δεν μου άρεσε το glitter ετσι,και εγώ ειμαι φάν του glitter οπως ξέρεις,θα το προτιμούσα η το περίγραμα τονισμένο με γλίτερ η να περάσεις όλο το γράμμα.
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκέτη γλύκα το πειρατοναυτάκι!! Μπράβο στα χεράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο Νένα! Είναι ακρως καλοκαιρινό!
    Πέρασε και από το μπλογκ μου... σε περιμένει ένα ακόμη βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοριτσια σας ευχαριστω για τα σχολια σας!

    Βεβαια μετα οταν το κοιταμε το βιβλιο η αληθεια ειναι οτι βρισκουμε να θελαμε να αλλαξουμε κατι,συμφωνω ισως επρεπε η ολα να τα κανω γκλιτερ η οχι,αλλα δε πειραζει!θα το προσεξω την επομενει φορα!!Χαιρομαι παντως που το κοιταξατε λεπτομερως!!

    ανεραιδα με εναν κρικο δε στεκεται το βιβλιο,ειναι μεγαλουτσικο!

    vana ευχαριστω πολυ και για το βραβειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νένα μου, υπέροχο, ειδικά το εξώφυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο βιβλίο ευχών !!μπράβο Νενα μαρεσει που ειναι λιτό αλλα όμορφο και μοναδικό !το εξωφυλλο ειναι τρέλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις