Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Συνθεση-Πιατελα,ποιο απο τα τρια?

καλησπερα σας!

Σημερα αργα καταφερα να μπω λογω οτι ετοιμαζω μια συνθεση-πιατελα για δωρακι αλλα εχω το εξης διλλημα (μαλλον τριλλημα θα ελεγα) και θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας κοριτσια!

Θα σας δειξω μια πιατελα που την εχω βαψει και ντεκουπαρει,καθως και ενα κερι.Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε ποιες απο τις τρεις διαταξεις-εμφανισεις-φωτο σας αρεσει περισσοτερο!!!

η πρωτη

η δευτερη 



και η τριτη




Περιμενω τις απαντησεις σας για να την βαλω σε ζελατινα!!

Σχόλια

  1. Νενάκι δύσκολη επιλογή! Νομίζω όμως ότι προτιμώ την πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νένα μου πολύ όμορφη πιατέλα! Και εγώ την πρώτη προτιμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα όμορφα!!! μπραβο Νένα!
    αλλά προτιμώ την πρωτη σύνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νένα μου καλημέρα. Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες και θα προτιμήσω και εγώ την πρώτη πιατέλα. 'Εχεις φτιάξει τόσο όμορφα σχέδια και δεν βλέπω για πιό λόγο θέλεις να τα καλύψεις.Ο μόνος μου ενδειασμός είναι το έντονο κόκκινο των κεριών.Υπάρχει συνδυασμός τεσσάρων χρωμάτων.Θα προτιμούσα λευκά ή γκρενά.Πάντως τα σχέδια είναι υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νένα μου και τρεις ειναι ωραιες!
    αλλά ποιο πολύ μου αρέσει και μένα η πρώτη!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμένα η πρώτη μ' αρέσει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειάσου Νένα,

    η πρώτη πιατέλα είναι πιο απλή ενώ οι 2 επόμενες όχι. Κι εγώ την πρώτη θα έλεγα. Υποθέτω το 3λημμα τέλειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είναι υπέροχη η πιατέλα! ψηφίζω πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοριτσια σας υπερευχαριστω ολες για την γρηγορη ανταποκριση σας.και φυσικα κατεληξα στην πρωτη.Ηδη ηρθαν και την παρέλαβαν και ενθουσιασε πολυ,ελπιζω να αρεσει και σε αυτους που παει ως δωρο.

    Η αληθεια ειναι οτι θα θελα να την κρατησω εγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νένα μου όλες είναι υπεροχες δύσκολη επιλογή,αλλα θα συμφωνήσου με τους άλλους ότι η πρώτη είναι καταπληκτικη γιατι φαινονται και τα λουλουδια απο κατω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. princess και Ρικη σας ευχαριστω πολυ.

    Ρικη χαιρομαι που σου αρεσαν και οι τρεις,δυστηχως επρεπε να κανω μια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α τι ωραία πράγματα φτιάχνεις Νένα μου! Πέρασα να ρίξω μια ματιά και κόλλησα! Ξετρελάθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλες είναι υπέροχες... Λίγο περισσότερο προτιμώ την τρίτη!

    Γι' αυτό που με ρωτάς, δες http://aneraida.blogspot.com/2010/02/blog-post_4585.html Δεν ήθελα να σ' αφήσω να περιμένεις στην κατάστασή σου...φωτο μόνο δε βρήκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγγελικη μου σε ευχαριστω!Να περνας συχνα τοτε να σου φιαχνω την διαθεση!

    Ανεραιδα μου δεν εχω λογια!Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο σου!!!Πολύ όμορφη πιατέλα...Εμένα μου άρεσε η τρίτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο Νένα και τα 3 είναι τέλεια! Η προτίμιση μου είναι το πρώτο όμως...
    Καλό Σαβ/κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

    Σκρουτζακο καλο μηνα και σε σενα!Οπως και σε ολους βεβαια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χριστός Ανέστη και χρόνια σου πολλά! Περνώ κατά διαστήματα, ενθουσιάζομαι με τις δημιουργίες σου, αλλά δε μιλώ. Σήμερα είπα να πω μια καλημέρα. Θέλω κι εγώ να μάθω την τεχνική της χαρτοπετσέτας. Επίσης, ο ξάδερφός μου βαφτίζει το γιο του σε μερικές μέρες και η ιδέα της... τουρτοπάνας μ' αρέσει. Τι προτείνεις; Κάνει για δώρο βάφτισης ή είναι μόνο για νεογέννητα;

    Πάντα δημιουργική! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου marilia και χρονια πολλα!Κακως που δε μας μιλας τοσο καιρο!!!Χαιρομαι που σου αρεσουν τα πραγματακια που με πολυ αγαπη φτιαχνω και πανω απο ολα προσπαθω.Η τεχνικη ειναι αρκετα ευκολη!Μπορω να σε βοηθησω οποτε θελεις!τωρα για το δωρακι που με ρωτας εγω για ετσι λιγακι μεγαλυτερο παιδακι θα ετοιμαζα καλαθακι στολισμενο με πραγματακια και παιχνιδακια ωστε να μην εχει τοσες πολλες πανες!και αυτα γινονται σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γλυκούλα, ενοχλώ πάλι γιατί θέλω τη γνώμη και τη βοήθειά σου. Βαφτίστηκε την Κυριακή ο ανιψούλης μου και σκέφτηκα με το διάκοσμο του τραπεζιού και τις κορδέλες από τις μπομπονιέρες του να φτιάξω μια πιατέλα, κάτι σαν κι αυτό που έχεις εδώ.

    Το θέμα της βάφτισης ήταν θαλασσινό, οπότε θα παίξω με μπλε και γαλάζια. Η κορδέλες είχαν με πανέμορφα γράμματα γραμμένο πάνω "μια φορά κι έναν καιρό" και το... ντεκόρ που "έκλεψα" από το τραπέζι της δεξίωσης ήταν αστερίες (από τεράστιος μέχρι μικροσκοπικούλης) και κοχύλια.

    Τώρα ρωτάω: πώς έβαψες εσύ την πιατέλα σου; Και κάτι ακόμα: αν ντεκουπάρεις ένα κερί, μετά μπορείς να το ανάψεις χωρίς κίνδυνο... πυρκαγιάς; Αν πάλι ντεκουπάρεις την πιατέλα, μπορείς να την πλύνεις ή να την καθαρίσεις με νωπό πανί;

    Σε ζάλισα και ζητώ συγγνώμη. Όποτε βρεις χρόνο και διάθεση, θα χαρώ να με διαφωτίσεις. :)

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Μαριλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μια μικρή παρατήρηση, αν σου είναι εύκολο κι αν σ' αρέσει, σκέψου την ιδέα να κάνεις τα γράμματα του μπλογκ σου και των σχολίων έντονα (bold) γιατί το πανέμορφο φόντο σου είναι πολύ έντονο και "ανάγλυφο" και δε διευκολύνει καθόλου τον αναγνώστη. Προσωπικά "μαρκάρω" το κείμενο, σαν να πρόκειται να το αντιγράψω, για να καταφέρω να διαβάσω.

    Και πάλι συγγνώμη για το... θάρρος. Δασκάλα, βλέπεις, και σκέφτομαι τις μαθησιακές δυσκολίες... χεχεχε! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μαριλια μου σε ευχαριστω και δεν ενοχλεις!να σας ζησει και το ανηψακι.Δωσε μου ενα email σου να σου απαντησω ολα αυτα που με ρωτας!

    οσο για τα γραμματα θελω και εγω να τα αλλαξω να δω ποτε!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το μέιλ μου φαίνεται στο προφίλ μου, καλή μου. Όποτε ευκαιρήσεις, δεν επείγει τίποτα. (Σήμερα χάρηκα πολύ γιατί ο μπεμπούλης θα αποκτήσει και τρίτο αδερφάκι!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλησπερα! μου αρεσει πολυ η τριτη συνθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γειά σου Νένα!χάρηκα πολύ που σε βρήκα..θα ήθελα πολύ να τα λέμε!πάντως απο τις συνθέσεις σου επιλέγω την πρώτη γιατι μου άρεσε το σχέδιο με τα λουλουδια..bye..και καλή συνέχεια στις δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις