Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

ΝΕΑ Χειροποιητα Κοσμηματα-Handmade Jewellery

Ακομη καποια χειροποιητα κοσμηματα μου,οπου μπορειτε να δειτε και τις τιμες τους  εδω !

Ελπιζω να σας αρεσουν!!












                                                                  

Σχόλια

  1. Γειάσου Νένα σε παρακολουθώ κι εγώ με πολύ ενδιαφέρον και θέλω να αρχίσω κι εγώ ν' ασχολούμαι με κάτι δημιουργικό. Μήπως ν' αρχίσω πλέξιμο? μου αρέσει εκτός πλάκας και κάποτε έπλεκα, απλώς το λέω γιατί δεν αρκεί να θέλω να κάνω κάτι αλλά να βάλω δράση. Νένα το "κουμπάκι" εδώ για τις τιμές που προτείνεις έχει κάποιο πρόβλημα.

    Πολύ φιλικά
    Και σ'ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα Κωνσταντινα μου!Σε ευχαριστω που με παρακολουθεις!
    Με οτι καταπιανεται ο καθενας ειναι καλο,αρκει αυτο να τον γεμιζει!Γιατι οχι κ με το πλεξιμο!εμενα μου αρεσει πολυ και αυτο!οπως πολλα αλλα!που νομιζω οτι θελω 2-3 ζωες για να τα κανω ολα!

    Σε εμενα δουλευει το κουμπακι,σε εσενα τι βγαζει δηλαδη?

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νένα μου καλησπέρα. Πολύ γουστόζικες οι κατασκευές σου. Σε παρακολουθώ καθημερινα, μόνο που δεν έχω χρόνο για σχόλια.Καλές γιορτές να έχουμε.Σε εμένα το "κουμπάκι" της υπερσύνδεσης δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νένα μου καλησπέρα!!!
    πάρα πολύ όμορφα κοσμήματα!!
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νένα πολύ όμορφα τα κοσμηματάκια σου, το τελευταίο με τις άσπρες χάντρες τι πάχους είναι το σύρμα, ή είναι κάποιο άλλο υλικό θέλω να ασχολιθώ με το κόσμημα αλλά δεν ξέρω και πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

    Εριφυλη μου,ελπιζω καποια στιγμη να χαλαρωσετε απο την δουλεια και να μπαινεις πιο συχνα!!!

    Χρυσοθεμη μου σε ευχαριστω!(τελικα τι εγινε με το facebook?)

    princess σε ευχαριστω πολυ!Το κοσμημα το τελευταιο ειναι με συρματοπετονια νομιζω 0,4 παχος αλλα δε το λεω με βεβαιοτητα.Μου εβγαλε 2 μεγεθη,ενα ψιλο κ ενα λιγο πιο χοντρο,αυτο ειναι το χοντρο!Καλη αρχη σε οτι κι αν κανεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχεις πολυ μερακι γι'αυτο που κανεις και αυτο φαινεται σ'αυτα που φτιαχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημιουργια σε ευχαριστω πολυ,τα λογια ειναι λιγα για να περιγραψω τι νιωθω οταν δημιουργω..αλλωστε ολες οι blogοφιλες που δημιουργουν το γνωριζουν!!

    Καλως ηρθες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις