Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Χριστούγεννα όπου να ναι φτάνουν....

Εμεινε ενας μηνας σχεδον για τα Χριστουγεννα...βεβαια αυτη η εποχη-γιορτη εμενα τα τελευταια χρονια με μελαγχολει.Νιωθω οτι πνιγομαι στα ιδια και ιδια..

τελος παντων δε θελω να μελαγχολησω και εσας..

Φετος η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα πολυ διαθεση να στολισω (δεν στολισα και περσυ λογω της γεννησης της μικρης μου) διοτι απο την μια δεν ηξερα που να βαλω το δεντρο ωστε να μη το φτανει η μικρη και της ερθει στο κεφαλι αλλα και γιατι δε εχω πολυ καλη διαθεση.

Σημερα ομως δε ξερω γιατι ξυπνησα με αυτην την αλλαγη.Εστειλα την μικρη στο χωριο και ναι στολισα το δεντρο μας,το σπιτι μας.βεβαια θελω να στολισω και εξω,αλλα αλλη μερα.

να το ,το δεντρακι μας!



εδω εχω κρεμασει χιονομπαλες και κρυσταλλακια πανω απο την τραπεζαρια,οπου δεν εχω πολυφωτο και σκεφτηκα αυτον τον τροπο να το διακοσμησω!



επισης σημερα μου ηρθε η ιδεα,σε οποιον δε μπορει λογω χωρου η μικρου παιδιου να στολισει δεντρο θα μπορουσε να στολισει καποιο φωτιστικο δαπεδου με τα κλαρια του δεντρου,οπως εχω κανει στην παρακατω φωτογραφια απλα δε εχω κρεμασει καποιο στολιδακι.Ακομη ομως και μαζι με το δεντρο σας,αν σας περισσευουν κλωναρακια μπορειτε να τα βαλετε σε οποιο μερος επιθυμειτε,ειτε πανω στο τζακι ειτε μεσα σε ενα βαζο!




Με το καλο λοιπον να ερθουν τα Χριστουγεννα!!!!!!!


Προσθηκη φωτο απο τον στολισμο της εισοδου του σπιτιου μου!!!





                                                                       

Σχόλια

  1. Καλά Χριστούγεννα Νένα!Μου άρεσε πολύ το δέντρο αλλά ειδικά αυτά που κρέμασες πάνω από την τραπεζαρία με εξέπληξαν.Πολύ πρωτότυπη ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!! Και εμένα μου άρεσαν πολύ οι κρεμαστές μπάλες και οι νιφάδες! Μπράβο, και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεσποινα και Μελενια μου σας ευχαριστω και εσεις να εχετε καλα Χριστουγεννα.Απο περσυ μου ειχε ερθει αυτη η ιδεα με τα κρεμαστα και την καθιερωσα και το πασχα,οπου κρεμαω σκαλες με λαγουδακια,μεγαλα πασχαλινα αυγα,γινεται πολυ ωραιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νένα μου Καλά Χριστουγεννα.Για μένα είναι και πολύ νωρίς για το δέντρο και μικρά παιδιά δεν έχω και χρόνο δεν έχω.Θα το στολίσω εκεί κοντά στα Χριστούγεννα.΄Οσο για την μελαγχολία νομίζω οτι όλοι έχουν λίγο πολύ πριν τα Χριστούγεννα.΄Ισως επειδή πέφτουν χειμώνα και είμαστε μέσα στο σπίτι σε αντίθεση με το Πάσχα που είμαστε στην εξοχή. ΄Οπως και να είναι σου εύχομαι να περάσεις πολύ καλά. Τέλεια η διακόσμηση. ΄Οπως πάντα εμπνευσμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα Χριστουγεννα και σε σενα Εριφυλη μου.ναι οντως στολισα αρκετα νωρις αλλα δε ξερω γιατι,ετσι μου ηρθε!Η μελαγχολια προεκυψε απο οταν παντρευτηκα,σημαινει κατι αυτο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νένα μου καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα να έχεις μαζί με την οικογενειά σου!!
    όλα πολύ ωραία και η ιδέα να κρεμάσεις πάνω απο την τραπεζαρία τα στολίδια super ,πολύ μου άρεσαν!!!
    Μπράβο!!!
    βρε νένα μου μέιλ σου ήρθε η όχι??
    καλά μιλάμε ξέχασα να στέλνω μειλ μου φαίνεταιχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    στείλε μου σε παρακαλώ ένα για να μπορώ να σου γράψω!!!
    ελπίζω να μην γελάς!!!!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα Χρυσοθεμη μου,με τα eimail σου!!!!
    αυτο το email το πηρα απλα δε μπορεσα να σου γραψω ακομη,θα σου απαντησω αυριο!οκ?

    Καλα Χριστουγεννα και σε εσενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλενάδα μου ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.Καλα να περασεις με την οικογένεια σου!!!Πολύ όμορφο το δεντράκι σου καθώς και η ιδέα σου για το στόλισμα του δαπέδιου φωτιστικού.Όσο για τα στολίδια στο ταβάνι δεν το συζητώ είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλεναδιτσα μου Βουλα,σε ευχαριστω πολυ!
    Καλα Χριστουγεννα να εχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανέμορφα όλα!!Να τα χαρείτε με υγεία και ευτυχία!!και να περάσετε χαρούμενα χριστούγεννα!!!
    Κάπως περίεργα και μελαγχολικά ειμαι και γώ....δεν εισαι μόνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις