Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Κοριτσια τις ιδεες σας!!!!

Καλησπερα!

Λοιπον την ερχομενη Κυριακη ειναι η γιορτη των Ταξιαρχων Μιχαηλ και Γαβριηλ.Εκεινη την ημερα εχει την ονομαστικη της εορτη μια φιλη μου και μας ειπαν οτι θα μας κανουν το τραπεζι εξω.

Ετσι σκεφτομαι τι δωρο να της κανω και εδω θελω την βοηθεια σας.
Τι μου προτεινετε?Θα εκτιμουσε κατι χειροποιητο ή οχι?

Να συμπληρωσω οτι τελευταια αρχισα να κανω κοσμηματα (κολιε-βραχιολι) με την τεχνικη yo-yo και εχω ενθουσιαστει.

Εσεις τι λετε?Αναμενω απαντησεις σας!



                                                                

Σχόλια

  1. Νομιζω πως αφου ασχολεισαι, ενα χειροποιητο κοσμημα θα ηταν ο,τι πρεπει.Εμενα τουλαχιστον θα με ξετρελαινε!Αλλα βαλε και καμια φωτο με τα κοσμηματα που εχεις φτιαξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειάσου Νένα.Ισως μια agenda για το 2010 με χειροποίητο εξώφυλλο φτιαγμένο από σένα. Το θέμα διάλεξέτο εσύ αφού είναι φίλη σου και ξέρεις τί θα της άρεσε. Θα σε θυμάται όλο το χρόνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα κατεληξα να κανω ενα βραχιολι και ενα κολιε,δεν τα εχω ακομη τελειωσει.μολις τα ολοκληρωσω θα αναρτησω φωτο να μου πειτε την γνωμη σας.

    Κωνσταντινα κ η agenda ειναι μια καλη επιλογη πιστευω αλλα δεν ειχα εμπνευση στο εξωφυλλο!Θα το προσπαθησω να το κανω καποια αλλη σιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειάσου Νένα. Εχεις ασχοληθεί ποτέ με το φτιάξιμο κεριών? έχω πολλά υπολείμματα και ελπίζω να μπορώ να τα αξιοποιήσω. Καμιά ιδέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελα Κωνσταντινα μου!Παλια ειχα κανει καποια κερια απλα μη φανταστεις κατι ιδιαιτερο,αλλα η διαδικασια με κουραζε(γιατι μετα ειχε και πλυσιμο!!!)και ετσι τα παρατησα..τι ακριβως θελεις να κανεις?αν θελεις στειλε μου ενα email να τα πουμε καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις