Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Layout -Scrapbooking

Εφτιαξα αυτο το layout για να παρω μερος στην 3η προσκληση του scrapbooking in Greece αλλα μολις ειδα το τελικο αποτελεσμα της δημιουργιας μου στην φωτογραφια,απογοητευτηκα και λεω να μην παρω μερος.




Τι θα επρεπε ισως να διορθωσω?Γιατι δε μου αρεσει?Ακομη και η φωτογραφιση ειναι χαλια.Ειπα και εγω να κανω κατι...

Nεα φωτογραφιση.



ελπιζω τωρα να φαινεται καπως καλυτερα.

Σχόλια

  1. Νένα μου νομίζω πρέπει να το φωτογραφήσεις ξανά και να το ανεβάσεις πάλι... δεν φαίνεται γιατί έπεσε το φλας και δεν φαίνονται και τα χρώματα καλά.Πάντως μου αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες στις γωνίες και η όλη διάταξη από την πρόκληση.Βγάλτο πάλι φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νένα μου καλησπέρα!!
    Είναι ωραίο αυτό που έκανες αν και δεν φαίνεται καλά..
    θα συμφωνήσω με την Ιωάννα ,βγάλτο πάλι φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοριτσια ευχαριστω που απαντησατε.θα το φωτογραφησω αυριο το πρωι μηπως και αποφυγω το φλας με το φως της ημερας!ελπιζω να μην εχει παλι συννεφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε τώρα μάλιστα.Πολύ καλύτερα!!! Το ανάγλυφο χαρτί με το κλαδάκι μου αρέσει πάρα πολύ όπως και οι γωνίες.μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νένα μου, καλημέρα.Αν θέλεις την γνώμη μου,χωρίς να είμαι ειδικός, πιστέυω ότι από την φωτογραφία που δείχνει τον κήπο (από τα ανάκτορα του Sennbroun είναι? έχω πάει και εγώ)πρέπει να αφαιρέσεις το δεξί μαύρο περιθώριο (πρέπει να είναι το χερι του φωτογράφου)και θα δεις ότι θα αλλάξει όλη η εικόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου κάνουν "κάτι" και τα χρώματα.Νομίζω το κόκκινο δεν δένει με την φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις