Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Μπομπονιερα-Προσκλητηριο

Με αφορμη τον γάμο της γειτονισσας μου την Κυριακη που μας περασε αναπολησα και εγω τον δικο μου!Ειχαμε περασει τοσο τελεια που πραγματικα θα ηθελα να το ξαναζησω!Αχ παλιες καλες στιγμες....

Ετσι εβγαλα απο την βιτρινα τις χειροποιητες μπομπονιερες και προσκλητηρια που ειχα κανει για να τα μοιραστω μαζι σας.

Η αληθεια ειναι οτι για ενα διαστημα ειχα χαζεψει αφου εφτιαχνα εφτιαχνα και τελειωμο δεν ειχαν αλλα ολοι ειχαν να λενε!!
Στο συνολο εκανα 600 προσκλητηρια και 1000 μπομπονιερες!!!



Προσεχως θα σας βαλω και μερικες φωτο απο το γαμο μου!


                                                                 

Σχόλια

  1. Φιλενάδα,να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι, να ζήσετε να γεράσετε σαν τα ψηλά βουνά, και να χαίρεστε και το αστεράκι σας. Σου το έχω πεί πάλι, και θα σου το ξαναπώ. Επειδή το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά, η Χριστιάννα θα σε ξεπεράσει στο ταλέντο. Απο τώρα γυαλίζουν τα μάτια της.
    Και να θυμάσαι: οι αναμνήσεις γίνονται γλυκυτερες όσο περνά ο χρόνος. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά Νενά μου ζωγράφισες βλέπω πάλι τι πρόσκλήσεις΄είναι αυτές??
    τέλειες!!!
    Μπ΄ραβο σου κοπέλα μου να είσται πάντα γεροί και ευτιχισμένοι!!
    άντε και με ένα δεύτερο μωράκι σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσα απο την ψυχη μου πραγματικα σας ευχαριστω.χαιρομαι ιδιαιτερα που σας εχω εστω και ετσι φιλες!

    Χρυσοθεμη οσο για το δευτερο μωρακι...ειναι στην προσπαθεια να πω?καθοδον να πω? θα δειξει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο για την υπομονη να φτιαξεις τόσες μπομπονιερες και φυσικα πανεμορφες!!!!και τα προσκλητηρια μοναδικά !!!!ωραιος συνδιασμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις