Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Βιβλίο Ευχών Γάμου

Η γειτονισσα μου παντρευεται την Κυριακη 18-10-2009 και για δωρακι της προτεινα ενα βιβλιο ευχων,οπου της αρεσε πολυ η ιδεα μου,ελπιζω να της αρεσει και το βιβλιο!

Δημητρα και Γιαννη σας ευχομαι με το καλο ο γαμος σας και καθε ευτυχια παιδια!






















                                                                   

Σχόλια

  1. Νένα μου πάρα πολύ ωραίο!!
    και τα χρώματα στις κορδέλες πολύ όμορφα!!
    αυτό με τις πεταλούδες είναι φανταστικό!!!
    τί είναι ? αυτοκόλυτο? και απο που το πήρες ?
    δέν έχω δει κάτι τέτοιο πουθενά...
    Μπράβο σου!!
    είμαι σίγουρη οτι θα το εκτιμήση πολύ η γειτονισσά σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσοθεμη μου ευχαριστω.ηδη το εδωσα το βιβλιο και χαρηκε παρα πολυ!Μου ελεγε συνεχεια μπραβο.χαρηκα και εγω ακομη περισσοτερο που της αρεσε!τις εγραψα και μια ευχη μεσα!!!εκανα την αρχη!

    αυτο με τις πεταλουδες ειναι αυτοκολλητο και το ειχε το lidl πριν καιρο.Δεν χανω τετοιες ευκαριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις