Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Decoupage (τεχνικη της χαρτοπετσέτας)

Εκανα και εγώ επιτέλους την πρώτη μου δημιουργία με αυτην την περιβόητη τεχνικη της χαρτοπετσέτας.αφηστε δε που εψαχνα μιση ωρα τι να διακοσμησω και ειχα στερεψει απο ιδεες..τελικα βρηκα το γυαλινο δοχειο που βαζω διαφορα μεσα για της χειροτεχνιες μου..πηρα και μια χαρτοπετσετα που βρισκοταν καπου καταχωνιασμενη και αυτη και ετσι εκανα και εγω την προσπαθεια μου.αυτο που θελω να  ρωτησω και οποια γνωριζει ας κανει τον κοπο να μου απαντησει,ειχα δει σε ενα μαγαζι την τεχνικη αυτη σε μια καραφα οπου γυρω γυρω απο το σχεδιο το ειχαν βαμμενο με μια ιριδιζουσα ημιδιαφανη μπογια.αυτο το χρωμα τι μπορει να ειναι?για ακρυλικο δε φαινοταν παντως.και μιας και αναφερα τα ακρυλικα,τι μαρκα ακρυλικων χρωματων προτεινετε και που εχουν σχετικα καλες τιμες γιατι εδω σε ενα μαγαζακι οι τιμες ειναι απλησιαστες?

Αναμενω απαντησεις!!!

αααα να και οι φωτο!!!  


Σχόλια

  1. Νένα μου γειά σου!! λοιπόν τα χρώμματα τα ακρυλικά που βάζω είναι τις pebeo gloss touch και τα glitter touch είναι ΤΕΛΕΙΑ...χωρίς υπερβολή. τα βάζεις παντού σε υφασμα,χαρτί,γυαλί,ξύλο,πέτρες,τοίχο,πλαστικό ,πίνακες ζωγραφικής..
    δέν παθαίνουν τίποτα και το αποτέλεσμα είναι super , εγώ τα πέρνω απο βιβλιοπωλείο τα 30ml 3,00
    εσύ ΄κοίτα μήπωςτα βρείς η στο πλαίσιο η στο art and hobby ποιό φτηνά..
    καλές δημιουργίες!!
    σε ευχαριστώ και για τις οδηγίες!
    φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νενα γειά σου, και σε ευχαριστώ που με τιμησες με την παρουσία σου στο blog μου.Επειδή και εγώ ασχολουμαι τώρα με το decoupage (κανω μαθηματα) μπες στο site: paco art center.Eχουν πολύ ωραία πράγματα, σε καλες τιμές και σου δίνουν οποια πληροφορία θέλεις. Η δουλειά σου είναι καταπληκτική. Η δε hello kitty άπαιχτη! Να δω αν θα μπορέσω και εγώ να φτιάξω κάτι καλό. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστω για ακομη μια φορα εριφυλη μου.ναι το ξερω για το paco art center.εχω παραγγειλει!Σιγουρα θα κανεις και εσυ πολυ ομορφα πραγματακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νένα,πολύ καλή η προσπάθειά σου.Επειδή ζωγραφίζω τα ακρυλικά μου είναι διαφόρων εταιρειών.Το πλαίσιο έχει καλές τιμές.Τα ημιδιαφανή χρώματα είναι ειδικά για γυαλί-εγώ δυστυχώς-δεν ήξερα-αγόρασα τα αδιαφανή και δε μ΄αρέσουν.
    Αντί για χαρτοπετσέτα δοκίμασε και το ρυζόχαρτο.
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γειά σας κορίτσια, χαίρομαι που βρήκα κοινά ενδιαφέροντα. ξέρει καμία σας να μου πει αναλυτικά την διαδικασία του κρακελέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν θελεις στειλε μου email στο oikod@hotmail.com ισως μπορω να σε βοηθησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!! ΩΡΑΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!!! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΑ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ DECOMAGIA ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΑΓΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΒΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ ΜΕ DECOUPAGE ΚΑΙ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νενάκι καλημέρα, θέλω να εφαρμόσω την τεχνική της χαρτοπετσέτας σε τοίχο, θα ήθελα να ξέρω αν αλλάζει κάτι στην τυπική διαδικασία. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις