Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ
Η βάφτιση της μικρής μου ζουζούνας.Όλα χειροποίητα και με πολύ μερακι!!!

τα προσκλητήρια!
οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους!
οι μπομπονιέρες για τους μικρούς μας φίλους!
τα μαρτυρικα για τις γυναίκες!
και τα αντιστοιχα μαρτυρικά για τους άνδρες!


Σχόλια

  1. Νένα μου καλημέρα! τι κάνεις?
    πολύ ωραία αυτα που έκανες για την κορούλα σου! να σε ρωτήσω οι μπόμπο για τους μεγάλους εσύ τις έκανες? με τι τα ζωγράφισες η τα πήρες έτοιμα τα γλαστράκια?
    και την πασχαλίτσα πώς την έκανες?
    φιλάκια!
    (sorry που δέν σου απάντησα σχετικά με την ερώτηση που μου έκανες αλλά έχω ένα θέμα με τα μυνήματα-σχ'ολια δέν τα βλέπω ..πρέπει να μπώ μέσα στο blogger..πάντως το είδα τώρα λίγο αργά βέβαια αλλά σου απάντησα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα γλυκια μου,ναι την ειδα την απαντηση σου τωρα!Σου εγραψα και την λυση!
    Οι μπομπο ηταν ετοιμες,απλα εγω εβαλα τα τουλια και της κορδελες!!!
    Δε εχει φτασει η τεχνη μου μεχρι εκει!χαχα!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νένα να σου ζήσει η κορούλα σου!!! Συγχαρητήρια για όλα όσα έφτιαξες για τη βάπτιση της.Είναι όλα πανέμορφα!!! Θέλω να σε ευχαριστήσω που παρακολουθείς το blog μου και με μεγάλη μου χαρά θα παρακολουθώ και εγώ το δικό σου.Καλές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου joanna,βεβαια εσυ εχεις κανει πολλα περισσοτερα και μπραβο σου!!!Θα τα λεμε συχνα λοιπον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις