Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

Βιβλιο ευχων Γαμου!

Ακομη ενα βιβλιο ευχων για τον γαμο του Γιωργου και της Θεοπιστης που παντρευονται αυριο την Κυριακη..το χρωμα που επελεξαν ειναι κιτρινο κατι που προσωπικα δεν θα επελεγα για εναν γαμο.Γουστα ειναι αυτα!!!


Σχόλια

  1. Νενακι παρα πολυ ωραια ολα!!!Λοιπον και για το θεμα των γενεθλιων της κορης σου που μου ειπες,θα σου προτεινω να ειναι μωρουδιστικο!Εγω αυτο θα κανω για το γιο μου.Δες αυτο http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=24549 που εκανε η Χρυσαλιδα.Κατι τετοιο λεω.Και επισης στα ζαχαροπλαστεια υπαρχουν τουρτες με θεμα τα μωρα οποτε θα ειναι σουπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νένα καλησπέρα, είμαι απο το forum, η Χρυσοθέμη(boukie 17)πολύ ωραία όλα!!
    και τα βιβλία ευχων σου πολύ ιδιάιτερα , μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσοθεμη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Θα τα λεμε συχνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα Σοφια μου,ναι το ειχα δει αυτο το θεμα με τα μπιμπερο παλιοτερα,ειναι πολυ ωραια ως αποτελεσμα αλλα δε θα επελεγα κατι τετοιο για τα γενεθλια της κορης μου.ισως σε αγορακι πηγαινει καλυτερα.εμενα δε ειναι του γουστου μου.καταλαβες ε?!!!Απλα θελω να κανω πολλα πραγματακια και δε ξερω τι να πρωτοκανω τελικα!Δηλαδη προχθες εφτιαξα γλυφιτζουρια με τα χερακια μου,(με την γνωστη συνταγη) εκανα και ενα μπισκοτολουκουμο και αυτο τυλιγμενο με ζελατινα και κορδελες.ειμαι σε συγχυση ,τι να κανω για προσκλητηριο απο αυτα αλλα θελω να κανω και κατι σε στικ προσκλητηριο..η τα γλυφιτζουρια και τα μπισκοτολουκομα να τα δωσω στις μαμαδες!Βλεπεις αστα να πανε!!αν σου ερθει καμια ιδεα ,πεσ την!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για στικακια υπαρχουν πολλα να κανεις...Δες και στο blog μου,εχω κανει κανα δυο σχεδια...Αλλα αν σκεφτω και κατι ακομη θα σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Geiasou Nena. Psaxnontas gia kati prototipo vrika ti selida sou. Oraia douleia sinexise na dimiourgeis.

    Konstnatina
    http://willow-konstanina.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωνσταντινα χαιρομαι που σου αρεσε το blog μου!Σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις