Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Καρκίνος του μαστού με τα δικά μου μάτια...

Ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ . Στις μέρες μας ,ο καρκινος του μαστου ειναι σαν μια ιωση, πολυ συχνος αλλα και σχεδον 100% ιασιμος αν διαγνωστει στο αρχικο του σταδιο.Ο καρκινος δεν κανει εξαιρεσεις , δεν κοιταει ουτε ηλικια ,ουτε κληρονομικοτητα.Οπως δεν εξαίρεσε και εμενα! Ετσι στα 32 μου χρονια διαγνωστικα με καρκινο του μαστου . Σοκαριζεσαι στο ακουσμα ειναι η αληθεια ,αλλα βγαινει μια εσωτερικη δυναμη που ουτε ο ιδιος πιστευεις! Παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα απο τις θεραπειες για μενα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ηταν δασκαλος.Μου διδαξε οτι η ζωη ειναι ομορφες στιγμες και δεν πρεπει να τις χανουμε!Μου διδαξε να δω τα πραγματα με αλλη ματια....να αλλαξω τροπο σκεψης....να αλλαξω τροπο ζωης...Σιγουρα δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη αλλα μπορουμε να την κανουμε καλυτερη! Δεν ειναι τυχαιο που στην Αμερικη λενε '' The gift of cancer''  το δωρο του καρκινου ....Εγω ετσι το ειδα...ενα καμπανακι για μια καλυτερη ζωη χωρις αγχος... Μπορει να μ

FELTING (τεχνικη της τσοχας)

καλημέρα σας...γνωρίζοντας αρκετό καιρό την τεχνική felting αποφάσισα μετά από παρότρυνση μιας καλής μου φίλης να ασχοληθώ και εγώ..Βασικά αυτή ήθελε να ασχοληθεί αλλά την πρόλαβα !!!!!!!

Καταρχάς αυτή η τεχνική έχει αρκετές παραλλαγές..Εγώ ασχολήθηκα με την πιο απλή θα έλεγα...

Πήρα τσόχα από βιβλιοπωλείο,σχεδίασα επάνω δύο κύκλους με κεφάλι στην μαύρη τσόχα,τα έκοψα,έπειτα σχεδίασα δύο κύκλους στην κόκκινη τσόχα και τα έκοψα κι αυτά.πήρα τους δύο μαύρους κυκλους και άρχισα να τους ράβω κυκλικα,πριν το ραψω εντελως έβαλα μεσα απο αυτό που βάζουν στα μαξιλάρια και το εραψα τελειως.υστερα πηρα τους κόκκινους κυκλους και τους εκοψα στην μεση ενα τριγωνο ωστε να φαινονται ως φτερα.τους εραψα κι αυτους πανω στο σωμα...εκοψα μικρους κυκλους και τους εραψα επανω στους κοκκινους για να ναι οι βουλες της πασχαλιτσας..αυτο μπορειτε να το κανετε και με εναν διακορευτη απλα να ανοιξετε τρυπουλες στην κοκκινη τσοχα και θα φαινεται απο κατω η μαυρη.

στην πορεια σχεδιασα της κεραιες και της εραψα κι αυτες.τελος εραψα και μια μικρη κορδελα και ιδου το μπρελοκακι μου.

Βασικα ηθελα να γινει μπρελοκ για τα κλειδια μου αλλα μου βγηκε μεγαλουτσικο κι ετσι το εχω βαλει στο ψυγειο να κρεμεται.

Τωρα που αρχισα θα κανω και αλλα σχεδιακια!!!

Σχόλια

  1. Για να δούμε θα καταφέρω να σχολιάσω και εγώ???
    Φιλενάδα, η πασχαλίτσα είναι υπέροχη, απλά υπέροχη (σσσσστ μη μας ακούσουν άλλοι, θέλω και εγώ μια). Νενάκι μου, χαίρομαι που συζητήσαμε για το φέλτινγκ, γιατί τελικά ήταν κάτι που το έκανες τέλειο, μου αρέσει που ότι συζητάμε το πραγματοποιείς, εμπνέεις και εμένα!!! (εχμ, μήπως να σου στείλω τις τσόχες μου να μου κάνεις εκείνη τη καρφίτσα που ήθελα να φτιάξω, εσύ θα την κάνεις τέλεια!!!). Κρίμα που δεν είμαστε κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα καταφερες φιλη τελικα!!!!Αλλα την επομενη φορα βαζε και απο κατω κανενα ονομα!!!!Σε εχω παντως στο νου μου για να σου στειλω κατι απο της δημιουργιες μου!!!Φιλακια!Για οτιδηποτε προτασεις και ιδεες εδω ειμαστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις